Tilasuunnittelu

Suunnittelen tilamuutoksia hyvin erilaisiin projekteihin. Tyypillinen projekti on remontoitavan kodin muutokset ja pohjakuvan parantaminen toimivammaksi. Tilamuutokset havainnollistetaan asiakkaalle useimmiten 3D- suunnitelman avulla. Joskus kohteet ovat hyvinkin vaativia mutta aina päästään hyvää lopputulokseen, kun aikaa suunnittelulle on riittävästi. Tilamuutokset ja isot remontit kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ennen suunniteltua toteutusta. 

Rakennus- ja uudiskohteissa tarkastellaan usein vielä kertaalleen arkkitehdin asiakasperheelle piirtämiä suunnitelmia. Oviaukkojen ja ikkunoiden sekä pienet seinälinjojen muutokset ovat hyvin tyypillisiä, kun yhteistyö rakentajan kanssa alkaa. Näitä havainnollistetaan myös 3D- kuvien avulla. 

Liiketiloissa ja toimistoissa suunnitellaan tila käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. Melko usein tila on purettava “raakatila” ja 3D- kuvien avulla kartoitetaan erilaiset mahdollisuudet ja edetään varsinaisen suunnitelman toteuttamiseen.

Ota yhteyttä
Pilke Interior tekstiilisuunnittelu

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiilit ovat iso osa sisustusta ja pelkällä tekstiilien päivittämisellä saat helposti uutta ilmettä tilaasi. Erilaisilla tekstiileillä viimeistellään kodin muu sisustus. Tekstiilit ovat yhtä tärkeitä niin aikuisten kuin lastenkin tiloissa.

Tekstiilisuunnittelu voi pitää sisällään esimerkiksi yksittäisten verhojen valintaa tai sisältää useiden tekstiilituotteiden valintoja kuten matot, verhot, päiväpeitot, sisustustyynyt jne. Hankinnoillesi voit määritellä valmiiksi jo budjetin tai voimme miettiä sen yhdessä. Uudiskohteissa on mahdollista ottaa huomioon myös moottoroidut verhoratkaisut, kun olemme suunnittelun kanssa liikkeellä ajoissa. Tekstiileistä minulla on vahva kokemus pitkän seitsemän vuoden tekstiilialan koulutukseni ansiosta.

Ota yhteyttä
Pilke Interior tekstiilisuunnittelu

Tutustu projekteihimme 

Rivitalohuoneiston remontti- ja sisustussuunnittelu, Vantaa

Tutustu projektiin

Mökin remontti- ja sisustussuunnittelu, Porvoo

Tutustu projektiin

Rintamamiestalon kokonaisvaltainen remontti- ja sisustussuunnittelu, Porvoo

Tutustu projektiin