Palvelut rakentajalle

Pilke-Interior palvelut rakentajalle

Oletko aloittamassa elämäsi tärkeintä projektia, kotisi rakennusprojektia?  

Jokainen meistä unelmoi toimivasta ja kauniista kodista. Rakennushankkeeseen ryhtyminen on iso ponnistus ja vie paljon aikaa ja energiaa. Sisustussuunnittelijan palkkaaminen avuksi on hyvä päätös.

Kuljen mukana alusta loppuun hankkeessasi, jos näin haluat. Suunnittelijana hallitsen isot kokonaisuudet ja paketti pysyy kasassa. Kokonaisvaltainen suunnittelupaketti palvelee hankettasi parhaiten ja näin saat suurimman hyödyn. 

Ota yhteyttä

Palveluitamme rakentajalle

Irtokalustesuunnittelu

Haaveiletko uusista huonekaluista olohuoneeseen? Oletko päivittämässä makuuhuoneen tyyliä? Vai haluatko kenties apua mittavammin uusien kalusteiden valinnassa ehkäpä rakennushankkeen yhteydessä?

Lue lisää

Keittiösuunnittelu

Kiintokalusteista isoin investointi kohdistuu usein keittiöön. Keittiön tyyli, väritys ja materiaalit suunnitellaan usein muun asunnon henkeen sopivaksi. Keittiön sanotaan olevan monelle kodin sydän ja siksi siihen halutaankin panostaa.

Lue lisää

Kiintokalustesuunnittelu

Koti on toimiva, kun kaikille asioille on paikkansa. Kiintokalusteilla, kuten keittiöllä, vaatesäilytyskalusteilla, allaskalusteilla, kodinhoitohuoneella ja muilla säilytyskalusteilla on suuri rooli päivittäisessä arjessamme.

Lue lisää

Märkätilasuunnittelu

Wc:t, pesutilat, kodinhoitohuoneet ja saunat kuuluvat märkätilasuunnittelun pariin. Tiloja suunnitellaan joko erillissuunnitteluna tai isompana kokonaisuutena. 

Lue lisää

Pintamateriaalisuunnittelu

Oletko päivittämässä yhtä tai useampaa tilaasi kotona? Suunnitteletko laajempaa remonttia tai oletko rakentamassa? Ammattilaisen avulla saat uusia ideoita ja uutta näkemystä sekä kokonaisuus pysyy paremmin hallinnassa.

Lue lisää

Projektinhallinta

Asiakkaideni projektit ovat minulle tärkeitä ja haluan olla mukana alusta loppuun. Isoimmat projektit kuten uudiskohteet tai mittavat remontit saattavat kestää vuodesta kahteen. Suunnittelutyössäni työskentelen yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa.

Lue lisää

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiilit ovat iso osa sisustusta ja pelkällä tekstiilien päivittämisellä saat helposti uutta ilmettä tilaasi. Erilaisilla tekstiileillä viimeistellään kodin muu sisustus. Tekstiilit ovat yhtä tärkeitä niin aikuisten kuin lastenkin tiloissa.

Lue lisää

Tilasuunnittelu

Suunnittelen tilamuutoksia hyvin erilaisiin projekteihin. Tyypillinen projekti on remontoitavan kodin muutokset ja pohjakuvan parantaminen toimivammaksi. Tilamuutokset havainnollistetaan asiakkaalle useimmiten 3D- suunnitelman avulla.

Lue lisää

Valaistussuunnittelu

Valaistuksella luodaan tilaan erilaisia tunnelmia, toiminnallisuutta ja turvallisuutta. Tarjoan valaistussuunnittelua, joka ei ole vain valaisinten valitsemista tilaan. Suunnitelma tehdään aina jokaisen kodin asukkaiden yksilöllisillä ehdoilla ja muuhun sisustukseen harmonisesti sopien.

Lue lisää

Värisuunnittelu

Oletko päivittämässä yhtä tai useampaa tilaasi kotona? Suunnitteletko laajempaa remonttia tai oletko rakentamassa? Ammattilaisen avulla saat uusia ideoita ja uutta näkemystä sekä kokonaisuus pysyy paremmin hallinnassa.

Lue lisää
Pilke-Interior-Terhi-Lanzett-palvelut-rakentajalle
Ota yhteyttä